Motorvision
is een vereniging die elk jaar weer tal van leuke, mooie activiteiten organiseert voor motorrijders met een sportief-toeristische rijstijl. Ga je graag met een gezellige club er een dag of een aantal dagen opuit? Dan nodigen we je uit voor onze volgende activiteit, en misschien kunnen we je dan binnenkort als nieuw lid verwelkomen. Hieronder vind je onze activiteitenkalender voor dit jaar. Benieuwd naar vorige toertochten of weekendjes? Onze foto- en videoverslagen van voorgaande activiteiten vind je in het archief.

activiteiten
De mooi-weer-rijders / Routeforum
Op ons forum kun je tal van routebeschrijvingen in printformaat en GPS formaat vinden. Het forum wordt gebruikt om af te spreken met andere leden. In de zomer zullen er ook avondritten worden gereden.
>>>Klik hier voor meer informatie

activiteiten
Workshop Techniek
Vorig jaar hebben we van onze techneuten Sander en Arjan uitleg gehad bij het onderhoud aan je motor. Daarop komt dit jaar een vervolg. Onder toezicht kun je het basisonderhoud aan je motor zelf uitvoeren. Deelname enkel voor leden van vereniging MotorVision die serieus zelf willen gaan sleutelen. Je moet zelf voor een werkplaatshandboek, gereedschap, olie, oliefilter etc. zorgen.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
Warme Sjoko Toer
We beginnen het motorseizoen weer met onze Warme Sjokotoer ten bate van de stichting MS Research. Deelname is mogelijk voor iedereen. We hopen op een grote opkomst motorrijders die na een vrijwillige donatie aan de stichting MS een mooi stukje willen gaan sturen door het Brabantse landschap. De rit wordt gereden op een zondag begin maart.
>>> Klik hier voor meer info

Activiteiten
Voorjaarsweekend Eifel
Medio April gaan we weer een weekendje naar de Eifel. OnRoad Cafe in Leimbach is vorig jaar goed bevallen. Er zijn genoeg mooie wegen in de omgeving van de Nurburgring die we nog niet hebben gezien. Deelname enkel voor (aspirant)leden van vereniging MotorVision en introducees.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
593 en bochtentour
De 593 en 1/2 bochtentour is inmiddels traditie. Tradities zijn mooi, maar verandering van spijs doet eten. Het idee van de route blijft hetzelfde, maar gaat niet over dezelfde wegen als voorgaande jaren. Medio mei gaan we dus weer bochtjes pikken in de de Ardennen en de Hoge Venen. Deelname is mogelijk voor leden en voor sportief-touristische motorrijders die kennis willen maken met vereniging MotorVision.
>>> Klik hier voor meer informatie

activiteiten
666 bochtentour, een verduiveld leuk dagje sturen in de Eifel
Vorig jaar hadden we de 777 bochtentour voor een hemels dagje sturen in de Eifel. De route van dit jaar is langer (540km) en is enkel geschikt voor ervaren rijders die van lange ritten en een beetje doorrijden houden. We rijden deze keer op zaterdag en bewust niet op de zondag, zodat we geen last hebben van dagjesmensen. Deelname is mogelijk voor leden en voor sportief-touristische motorrijders die kennis willen maken met vereniging MotorVision.
>>> Klik hier voor meer informatie

midzomerweekend
10, 11, 12 Juli: Midzomerweekend Ardennen
In het weekend van 10, 11 en 12 juli 2009 organiseren we ons jaarlijkse Midzomerweekend bij Baton Rouge. De motorherberg in Vielsalm is iedere zomer ons start- en eindpunt van een aantal mooie toertochten door de Ardennen en Eifel. Deelname enkel voor (aspirant)leden van vereniging MotorVision en introducees.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
Midweek Vogezen
Eind augustus / begin september gaan we een midweekje naar de Vogezen. Hier gaan we genieten van het rijden over mooie cols zoals Col de la Schlucht, de Grand Ballon, Col du Donon, Col du Bonhomme en Ballon D'Alsace. Een bezoekje aan het Zwarte Woud behoort ook tot de mogelijkheden. We verblijven bij Les Tronces. Deelname enkel voor (aspirant)leden van vereniging MotorVision en introducees.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
Tukker Toer
Vorig jaar zijn we verdwaald. We hebben heerlijk gereden in de omgeving Groesbeek, Nijmegen, maar de Achterhoek hebben we niet gezien. Dit jaar gaat het echt gebeuren. Hans heeft al een route. Die gaan we uitwerken en dan kun je medio september samen met ons op Tukker Toer. Deelname is mogelijk voor leden en voor sportief-touristische motorrijders die kennis willen maken met vereniging MotorVision.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
Herfstrit
Vorig jaar hebben we de route voor herfstrit vanwege het extreem slechte weer aangepast naar een indoorroute...we zijn gaan karten. Ook heel gezellig, maar we hopen dat we dit jaar beter weer en vanaf de motor de bladerpracht van de herfst kunnen gaan bekijken. Deelname is mogelijk voor leden en voor sportief-touristische motorrijders die kennis willen maken met vereniging MotorVision.
>>>Meer informatie volgt

activiteiten
Brainstormweekend
In oktober loopt het motorseizoen op zijn eind en gaan we nadenken over het volgende seizoen. Dat nadenken doen we natuurlijk weer in passende omgeving. Deelname is enkel mogelijk voor leden van vereniging MotorVision.
>>>Meer informatie volgt

Er zal ook dit jaar weer genoeg spontaan en ongeorganiseerd gebeuren. Hou hiervoor ons forum in de gaten.
Door deel te nemen aan een activiteit ga je akkoord met de voor onze activiteiten geldende voorwaarden.
Alle genoemde activiteiten en de daarbij genoemde data en accommodaties zijn onder voorbehoud!