reisinformatie
reisinformatie
motorroutes
motorroutes
motorvereniging
motorvereniging
forum
forum
Wat is MotorVision?
MotorVision is een motorvereniging voor touristisch-sportieve motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Bij de voorbereiding van onze motorritten en motorvakanties hebben we de nodige informatie verzameld. Die delen we graag met andere motorrijders.
Op de pagina "reisinformatie" kun je per land zoeken naar informatie over het land, motorvriendelijke slaapplaatsen, reisverslagen en motorverhuurbedrijven. Daarnaast hebben we een archief met "tips en weetjes".
Op de pagina "routes" vind je meer dan 200 motorroutes, in gps formaat en uitgeschreven. Hierbij ook een aantal compleet uitgewerkte meerdaagse routes, inclusief impressie van de ritten.
Zonder de vereniging zou deze website niet bestaan. We nodigen je dan ook graag uit voor een proefrit. Kijk hiervoor op de pagina "vereniging". Behalve informatie over een lidmaatschap vind je hier ook onze activiteitenkalender en ons foto- en filmarchief.
Voor de uitwisseling van informatie met onze leden en andere motorrijders is er ons "forum". Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om berichten te kunnen lezen of berichten te kunnen plaatsen. Omdat het anders een grote brei aan spam zou worden, moet je je wel eerst registreren op het forum voordat je berichten kunt plaatsen.